zadovoljna je

Danijela Dvornik ima novu frizuru koja briše godine: 'Ako si želite neku promjenu, go for it'

27.02.2023 u 21:37

Bionic
Reading

Poznata Splićanka nedavno je proslavila 56. rođendan, a nekoliko dana nakon pohvalila se novom frizurom. Odlučila se za modernu kraću frizuru, a široki osmijeh pokazao je koliko je Danijela Dvornik zadovoljna odlukom

'Žena koja mijenja svoju frizuru sprema se promijeniti svoj život', izjavila je najpoznatija modna dizajnerica svih vremena, Coco Chanel. Nakon što je proslavila 56. rođendan, Danijela Dvornik se odlučila na promjenu imidža. Zadovoljna rezultatima podijelila je fotografiju na Instagramu.

'Ako si želite neku promjenu, go for it', rekla je Daniela obrativši se svojim prijateljima nakon što im se zahvalila na pohvalama na račun novog imidža.

Komplimente Danijela prima s razlogom jer nova frizura zaista joj stoji odlično. Moderna frizura u popularnoj srebrnoj platinastoj nijansi otvorile su lice poznate Splićanke i odmah obrisale godine, a Danijela je osmijehom od uha do uha pokazala koliko je zadovoljna ovom promjenom.

Poznato je da svijetle boje kose omekšavaju crte lica i prekrivaju nedostatke, a nova nijansa Danijeli odlično stoji. S novom frizurom Danijela zrači samopouzdanjem, a s godinama je shvatila da želi živjeti što aktivnije i kvalitetnije pa je voljeni Split zamijenila Bračem, gdje su joj dani satkani od sitnih gušta.

Danijela je nedavno otkrila na koga je naslijedila dobre gene pokazavši pratiteljima svoju majku. 'Ali inače to je žena -zmaj ,neiscrpna energija , ona kad padne , osim sto se sve zatrese , podigne se gospodski i još uspravnije', napisala je uz fotografiju majke.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic