BRITNEY, DINO, ANGELINA...

Zvijezde se odmaraju u krugu obitelji

08.08.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Čak tri generacije obitelji Britney Spears uživaju na kratkom odmoru u Houstonu. Cijela obitelj, naime, prati je na turneji 'Femme Fatale' započetoj u ožujku ove godine. Ravnopravni član obitelji već je i Britneyin dečko Jason Trawick

Svi zajedno smiju se, igraju u hotelskom bazenu. Djeci pop zvijezde, petogodišnjem Seanu Prestonu i četverogodišnjem Jaydenu Jamesu, najdraže je prskati Maddie Briann Aldridge, trogodišnju kćer Britneyine sestre Jamie Lynne. Kao glava obitelji, sve igre vodi i nadzire baka Lynne Spears (56).

'Za njom se okreću sve glave. Britney je nekako dobila bitku s kilogramima, ali to što njezina majka koristi treba preporučiti svakome. Žena doista zadivljuje', govorilo se u hotelu. Recept Britney Spears koja u krugu obitelji puni baterije i za, među ostalim, nastup u listopadu u Zagrebu, iskušale su i druge poznate face.

Ben Stiller ljeto s obitelji provodi na Havajima. Dok glumac surfa sa šestogodišnjim sinom Quinlinom Dempseyjem, njegova supruga Christine Taylor vozi se kanuom s njihovom devetogodišnjom kćeri Ellom Olivijom.

I naš poznati košarkaš Dino Rađa oduvijek govori kako je odmor s obitelji najbolji odmor, pa je i ove godine sa suprugom Viktorijom i svojim sinovima na brodu, koji je usidren u Palmižani. Viktorija i Dino Rađa u braku su devet godina i imaju dvojicu sinova, sedmoipolgodišnjeg Roka Stipu i dvoipolgodišnjeg Niku. Rađa iz prvog braka ima i 13-godišnjeg sina Duju koji također svako ljeto provodi s njima.

Da je upravo s obitelji najljepše, svjedoči i glumac Goran Grgić koji se sa suprugom Ivanom i njihovih troje djece, sinovima Franom i Lovrom te kćeri Katarinom, upravo vratio s krstarenja po Skandinaviji. Svako ljeto, kaže, nekamo otputuju zajedno, a ostatak ljeta obitelj provodi na Pagu. I Daniela Trbović ove će godine s dečkom, redateljem Oliverom Frljićem i djecom na Brijune.

Da je s potomcima najljepše, potvrđuje i najpoznatiji svjetski par Angelina Jolie i Brad Pitt koji svoju djecu vode na odmor na usijani pijesak Sahare.