U ULOZI VODITELJICE

Rekreirala kultno izdanje: Ovako je Anne Hathaway odala modnu počast Britney Spears

07.11.2023 u 10:28

Bionic
Reading

Poput lika Andy iz danas kultnog filma ‘Vrag nosi Pradu’, glumica Anne Hathaway posljednjih mjeseci živi modnu renesansu

Posjećujući modne revije i hodajući crvenim tepihom svečanih događanja, 40-godišnja oskarovka redovito puni stupce modnim odabirima vrijednim pozornosti.

Navedeno joj je ovoga puta pošlo za rukom u ulozi voditeljice ovogodišnje dodjele prestižnih modnih oskara, održane u prostorima Američkog prirodoslovnog muzeja u New Yorku.

  • +39
CFDA Fashion Awards Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ulogu ovogodišnje domaćice dodjele, kako se doznalo, trebala je obnašati Sarah Jessica Parker, no zbog 'nepredviđenih okolnosti' zvijezda serije 'Seks i grad' prepustila ju je Hathaway, koja se u toj ulozi sjajno snašla i na ovogodišnjem izdanju bala Met Gala održanog u čast dizajneru Karlu Lagerfeldu.

I dok je Vijeće modnih dizajnera Amerike odalo počast titanima industrije, slavna oskarovka te je večeri svojim izdanjem odala počast pop princezi u jeku objave njezinih memoara 'The Woman In Me'.

  • +3
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

U spomenutoj knjizi Britney progovara o turbulentnom odnosu s kolegom i bivšim dečkom Justinom Timberlakeom, a s kojim se 2001. godine upisala u modnu povijest zahvaljujući danas kultnom denim izdanju s crvenog tepiha povodom dodjele American Music Awards.

Upravo njega je 40-godišnja Anne Hathaway rekreirala na dodjeli modnih oskara u New Yorku, zahvaljujući korzetnom topiću i dugoj suknji s potpisom Ralpha Laurena.

Poput pop princeze početkom nultih godina, denim izdanje naglasila je blještavom ogrlicom choker, a tijekom dodjele viđena je u još jednoj raskošnoj kreaciji - crvenoj haljini s detaljem cvjetova maka.