SAD ZAHVATILA PIPPAMANIJA

Stiže dokumentarac koji otkriva istinu o Pippi i Harryju

29.07.2011 u 11:48

Bionic
Reading

Otkada je zasjala na kraljevskom vjenčanju svoje sestre, vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton ima sve veći broj obožavatelja, a njezina popularnost zahvatila je i Sjedinjene Američke Države. Tako je američka televizija TLC najavila snimanje emisije koja će otkriti sve što još uvijek ne znamo o Pippi, a posebnu pažnju će posvetiti njezinom odnosu s princom Harryjem

Emisija naziva 'Crazy About Pippa' koju planira snimiti televizijska kuća TLC trebala bi biti prikazana 9. kolovoza te će se u njoj raspravljati o Pipinoj popularnosti koju je stekla nakon što se na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton pojavila u haljini Alexandera McQueena i prošetala niz prolaz Westminsterske opatije. Mnogi su tada zamijetili i nikada zaboravili njenu guzu koja je nedugo nakon toga dobila grupu obožavatelja na Facebooku koja broji 230 tisuća fanova.

Nakon što je pippamanija zahvatila Veliku Britaniju, ludilo se preselilo u SAD gdje je Pippa dobila nadimke P-Middy i Her Royal Hotness, a televizijska kuća najavila je prikazivanje jedinstvene emisije u kojoj će ljudi bliski Pippi odati sve tajne sestre buduće engleske kraljice.

TLC je najavio i da će se u emisiji 'Crazy About Pippa' raspravljati i o njezinom odnosu s Williamovim bratom Harryjem, a Pippu već sada nazivaju trenutno najpoželjnijom budućom mladenkom.

Prije TLC-a već je televizijska kuća Vivid Entertainment izrazila želju za snimanjem filma s Pippom u glavnoj ulozi, no u nešto drukčijem kontekstu. Naime, nedugo nakon kraljevskog vjenčanja Pippi su ponudili pet milijuna dolara za ulogu u filmu za odrasle, no Pippa ju nije nikada prihvatila.