Estrada TA SE ZBILJA NE ŠALI!

Šest zabrana koje je Cheryl Cole postavila mužu

Iako je odlučila oprostiti Ashleyjeve brojne nevjere, pjevačica Cheryl Cole će ovoga puta biti stroža. Sastavila je šest pravila kojih se Ashley mora držati u novoj-staroj vezi

Pjevačica Cheyl Cole (28) odlučila je mužu Ashleyju ograničiti slobodu. Naime, ukoliko želi da nova veza s njom uspije, Ashley će se morati držati sljedećih pravila:

1. Jedan mobitel i zabrana perverznih SMS poruka
Odsad nadalje nogometaš smije imati samo jedan mobitel i ne smije slati perverzne SMS poruke, pa čak ni Cheryl jer se pjevačica boji da bi mogli izgubiti mobitele, a ne želi si priuštiti još jednu sramotu.

2. Svakodnevni video pozivi
Kad god su razdvojeni, Ashely i Cheryl će se morati čuti putem video poziva kako bi ona kontrolirala je li on stvarno sam ili u društvu.

3. Zabrana dodatnih profila na društvenim mrežama
Ashley ne smije imati tajne profile na Facebooku i Twitteru, kako više ne bi mogao komunicirati s obožavateljicama i potencijalnim ljubavnicama.

4. Zajednički odlazak na tečaj kuhanja
Prema Cherylinoj želji, par će zajedno morati pohađati tečaj kuhanja. Kako Cheryl ne zna kuhati, želi što prije naučiti, ali isto tako želi da se i Ashley primi kuhače.

5. Dokazivanje
Svaki svoj pokret ili tvrdnju nogometaš će morati dokazivati, jer nakon što se nekoliko puta opekla, Cheryl je odlučila igrati na sigurno.

6. Romantične večere

Par će svaki vikend uživati u barem jednoj romantičnoj večeri, a jedan vikend u mjesecu će morati izlaziti na romantičnu večeru u ekskluzivne restorane.

Hoće li se Ashley pokoriti novim pravilima ili će zaključiti da je to ipak previše za njega, još će se vidjeti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više