TATLER NAGAĐA

Hoće li Pippa izdržati pritisak medija?

07.07.2011 u 10:23

Bionic
Reading

Najnoviji broj časopisa Tatler na naslovnici ima Pippu Midletton i pita se hoće li sestra vojvotkinje od Cambridgea izdržati medijski pritisak kojem je izložena

Samo šest mjeseci nakon što je naslovnicu Tatlera, luksuznog magazina koji se smatra Biblijom britanskog visokog društva, krasila Kate Middleton - urednici su zaključili da naslovnicu zaslužuje Pippa. Iako je već jasno da mlađa sestra Middleton želi biti u središtu pažnje i nema problema s činjenicom da je tema naslovnica, tračeva i razgovara, Tatler se zabrinuto pita hoće li Pippa izdržati sav taj medijski pritisak ili će procvjetati njegovana pažnjom tabloida.

U članku autorica Annabel Rivkin ispituje 'fenomen Pippa' i pokušava zaključiti zašto je ona tako popularna. 'Opće je poznata istina da nakon tragične Dianine sudbine mediji moraju poštovati privatni prostor vojvotkinje od Cambridgea. No čini se da je otvorena sezona lova na njezinu mlađu sestru', piše Rivkin.

Tatler je popisao i potencijalne prosce za 27-godišnju Pippu koja je navodno prekinula s bankarom Alexom Loudonom. Na popisu se nalaze imena poznatih neženja Roberta Kennedyja III, kneza Andree Casiraghija od Monaka i PierreaSarkozyja, kao i neki Britanci, među kojima je i pjevač James Blunt koji je Pippin prijatelj.

Oni najuporniji i dalje tvrde da je Pippa već odabrala: George Percy, jedan od najbogatijih Britanaca i nasljednik plemićke loze, njezin je vjerojatni sljedeći projekt.