kao stvorene za zabave

Savršene cipele za blagdane: Pippa Middleton ima najudobnije salonke

15.12.2023 u 10:04

Pippa Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Tijekom blagdana želimo nositi podjednako glamurozne, koliko i udobne komade, a sestra Kate Middleton pokazala je kako to postići

Pippa Middleton dobro je poznata po svom modnom ukusu i elegantnim kombinacijama, a puno inspiracije dala je svojim stajlingom nošenim na svečanost u Westminsterskoj opatiji.

Sestra Kate Middleton servirala je upečatljiv, no iznimno otmjen outfit sastavljen od hlača i blejzera od tvida u dobitnom spoju svjetlucave srebrne i bordo boje. Posebno se isticao crni porub na sakou te ženstveni povez oko struka svezan u mašnu, kao zamjena za gumbiće ili klasičan remen.

Pippa je sve vješto neutralizirala crnom dolčevitom i clutch torbicom, a stajling je zaokružila cipelama koje zaslužuju posebnu pozornost.

Naime, riječ je o salonkama koje su vjerojatno najudobniji svečani model koji postoji, a osjećaj ugode pri nošenju pruža blago zaobljen vrh cipele te široka četvrtasta peta zbog koje uopće nemate osjećaj nošenja visokih potpetica.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: JAMES SHAW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njene crne salonke od baršunaste kože dolaze s potpisom brenda Emmy London, no koji god model birali, možete računati na postizanje željenog spoja udobnosti i glamura - kao stvorenog za zabave pred kraj godine.