PRINCEZA KATE:

'Apsolutno uživam u braku'

13.06.2011 u 08:48

Bionic
Reading

Vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea, princu Williamu i princezi Kate, raspored je ovih dana pretrpan: nakon proslave rođendana kraljice Elizabete, mladi je par jučer u dvorcu Windsor prisustvovao i 90. rođendanu princa Phillipa, Williamovog djeda

Cijela kraljevska obitelj okupila se u dvorcu Windsor kako bi se i službeno obilježio rođendan vojvode od Edinbourgha, koji je u petak proslavio 90. rođendan, a njegov brak s Elizabetom II, koji traje već 65 godina, jedan je od najdužih kraljevskih brakova u povijesti.

Više od 750 gostiju okupilo se na vjerskom svečanosti u čast princa Phillipa, a nakon toga je uslijedio svečani banket u vrtu.

Oči svih gostiju bile su uprte u novopečeni bračni par Kate i Williama, koji su imali spreman osmijeh za svakoga. Kate je zablistala u plavoj haljini i ljetnom ogrtaču s prepoznatljivim kraljevskim motivima i neizbježnim šeširom.

Inače, William i Kate tijekom vikenda bili su gosti gala događanja povodom desetogodišnjice humanitarne organizacije za zaštitu prava djece. Tamo je princeza otkrila da uživa u svakom trenutku svog braka.
'Uživam u svakom trenutku braka, vrlo sam sretna i sve mi je još uvijek nestvarno', rekla je Kate i dodala da se osjeća blagoslovljeno zbog svega što joj se dogodilo.