Estrada DIJANA ČULJAK DEMANTIRA

'U opisu posla mi je da pijem kavu s Grbićem!'

Urednica HTV-ova Dnevnika kratko se osvrnula na udarnu temu s naslovnice novog tjednika što se danas pojavio na našim kioscima, u kojoj se njezino ime stavlja u kontekst ljubavnog skandala s ravnateljem policije Oliverom Grbićem

'Nemam tu što komentirati, nego ću tužiti, i to prvi put u životu', bila je njezina prva reakcija na naslovnicu prvog broja magazina Aktual.

'Ja sad mogu ispričati pozadinu u kojoj sam, nažalost, samo dekor', nastavila je, aludirajući na priče o ratu u tiskanim medijima posljednjih dana zbog istrage o vlasništvu u kojoj sudjeluje prozvani Oliver Grbić.

'Kad se Grbića nije srušilo na druge načine, pokušava se i ovako, na najprljaviji mogući način, protivno ikakvom zdravom razumu. Kao politička novinarka, ja s njim ručam i pijem kave kao uostalom s mnogim drugim državnim službenicima i političarima jer mi je to u opisu posla, a sve drugo je nonsens. Na stranu ljubavna afera, ima tu nekoliko stvari koje su ozbiljno utužive. Uz to, čudim se tko sve danas u ovoj zemlji prodaje moral', zaključila je Dijana Čuljak Šelebaj.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više