Estrada DIJANA ČULJAK-ŠELEBAJ:

'Zbog izjava supruga kontaktirala sam Centar za socijalni rad'

HTV-ova urednica i voditeljica nedavno je objavila da se nakon šest godina razvodi od poduzetnika Vladimira Šelebaja: na njegova ocrnjivanja u medijima reagirala je kontaktirajući nadležne institucije

'Zgrožena sam izjavama svog bivšeg supruga, kontaktirala sam Centar za socijalni rad i zbog svog djeteta koje ima šest godina i ide u vrtić ne želim davati nikakve izjave', rekla je Dijana Čuljak za Extru.

Zagrebački poduzetnik Vladimir Šelebaj u intervjuu tjedniku Gloria izjavio je da iz braka sa 43-godišnjom HTV-ovom urednicom i voditeljicom izlazi 'ne samo osiromašen, nego i osramoćen'. Većinu imovine, tvrdi, on je unio u brak; sve što su tijekom sedam godina zaradili se potrošilo, a nakon prodaje kuće u Gundulićevoj, koja je formalno glasila na Dijanu Čuljak, cijeli kupoprodajni iznos sjeo je na njezin račun.

Iz izvora bliskih voditeljici Extra doznaje da se ona sve do sada nadala civiliziranoj rastavi te da je o svojem uskoro bivšem suprugu imala samo riječi hvale. Zbog njihove kćerkice Lare Viktorije sa 45-godišnjim poduzetnikom je željela ostati u korektnim odnosima. No ono što ju je, navodno, najviše pogodilo jest etiketiranje nje kao loše majke. Osim što joj brigu o kćeri vode dvije 'bedinerice' – jedna po danu, a druga po noći, Laru je, tvrdi, on i uspavljivao. Dijana je, naime, urednica i voditeljica 'Dnevnika 3', pa zbog prirode svog posla ne može stalno biti kod kuće, no unatoč tome, tvrde njezini prijatelji, ona je izuzetno brižna majka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više