MEKA ZA ŠOPINGHOLIČARE

Svita poznatih na otvaranju H&M-a

06.04.2011 u 09:01

Bionic
Reading

Na 2.000 kvadrata H&M nudi raznolik izbor odjeće, a u to su se večeras uvjerili brojni poznati uzvanici koji su već obavili prvi šoping

Dugoočekivani H&M konačno je otvorio svoja vrata i u Hrvatskoj, doduše tek za VIP uzvanike i novinare. Svečanost otvaranja protekla je u maniri premijere holivudskog filma uz nezaobilazni crveni tepih, brojna poznata domaća lica i bljeskanje fotoaparata.

I dok su mnogobrojni znatiželjnici u samom središtu Zagreba mogli samo promatrati popularni dućan iz daleka, oni sretniji već su obavili i prvi šoping. Majice, haljine, donje rublje, kupaći kostimi, suknje, hlače… Kupovalo se sve u velikim količinama i to jer je, kako se moglo čuti među kupcima, povoljno.

Novi dućan došla su pogledati i neka poznata lica poput Indire Vladić, Modnoga Mačka, Nevena Ciganovića Ive Jerković, Renate Sopek, Vanje Halilović i mnogih drugih. Iako se nisu svi odmah bacili u šoping, većina ih je istaknula da će to prije ili kasnije učiniti.

Dućan popularnog švedskog brenda vrata za javnost će se otvoriti u četvrtak, 7. travnja, a na 2.000 kvadrata šopingholičari će moći uživati u zaista raznoliku izboru odjeće. Sudeći prema večerašnjem interesu znatiželjnika, nema sumnje da će H&M postati omiljeno odredište mnogih.