42. rođendan

U H&M-u se skriva haljina u kakvoj je Meghan Markle proslavila rođendan

09.04.2024 u 22:37

Bionic
Reading

Ukoliko ste u potrazi za savršenom proljetnom haljinom, ova chic haljina neodoljivo podsjeća na onu kakvu je nosila Meghan Markle za svoj 42. rođendan u Montecitu

Što god da mislili o Meghan Markle, mnogi se slažu kako rijetko kada griješi pri biranju odjevnih komada. Bivša glumica pokazala se kao ljubiteljica mode još dok je vodila blog, a odlaskom iz kraljevske obitelji njezina je kreativnost procvala! Prošlogodišnji rođendanski outfit jedan je od boljih u posljednje vrijeme, a sada vrlo sličnu haljinu možemo pronaći i u poznatom high-street brendu.

Prošle je godine Meghan Markle rođendan proslavila noseći elegantnu crno-bijelu usku haljinu bez naramenica, a jeftiniju inačicu nedavno je predstavio H&M.

Svoju je haljinu Meghan pronašla u kolekciji australskog brenda POSSE te je za nju izdvojila 240 dolara, a za H&M varijantu izdvojit ćemo 46 dolara. Znatno manje za vrijednu alternativu!

Haljina od mekog pletiva duga do sredine potkoljenice savršena je za tople proljetne, ali i ljetne dane kada rado biramo chic pletivo.

  • +41
Najljepše haljine po cijenama do 30 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo, H&M promo