Estrada PRETJERANI ANGAŽMAN

Mia Wasikowa doživjela je nezgodu na snimanju

Glumica je snimajući film 'Jane Eyre' morala dočarati lik usamljene djevojke iz 19. stoljeća pa je uvjerena da su joj bolest i hladnoća pomogli da dočara lik

Glumica Mia Wasikowa, koju smo upoznali u filmskom hitu 'Alisa u zemlji čudesa', zaradila je hipotermiju na snimanju filma 'Jane Eyre'. Za australsku glumicu dočarati lik djevojke iz 19. stoljeća bilo je strašno psihički naporno, a oštra britanska klima još je pogoršala cijelu situaciju.

'Bilo je jako, jako hladno. Bilo bi divno da sam na toj kiši i u magli mogla biti barem odjevena, ali na sebi sam imala samo raskošne haljine koje odgovaraju vremenu radnje, pa sam se već drugi dan pothladila', ispričala je glumica.

No 21-godišnja profesionalka čak je i zadovoljna time jer je uvjerena da joj nije bilo tako neugodno i hladno, da ne bi uspjela dobro dočarati lik usamljene djevojke Jane.

'Ona je živjela u vremenu bez televizije, Facebooka ili mobitela, što je meni nezamislivo. Njena stvarnost i njen uski svijet u kojem se rijetko što dešava bili su njen svakodnevni i jedini reality show', zaključila je Mia.

Film 'Jane Eyre' nastao je na temelju istoimenog romana koji je 1847. godine napisala Charlotte Brontë.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više