NIKOLINA PIŠEK:

Fetiš mi je slikati se u hotelskim sobama

14.02.2011 u 09:53

Bionic
Reading

Voditeljica, glumica i pjevačica u intervjuu je otkrila što je njezina skrivena strast te kako se snalazi u novoj vezi

Nikolina Pišek dala je intervju 'Red Carpetu'. Voditeljici i glumici ide na svim životnim frontama. Pjeva, glumi i vodi, a i ruže joj cvjetaju na ljubavnom planu.

Matija se bavi prijevozom i ugostiteljstvom. Dobro se bavi poduzetništvom', rekla je Nikolina te komentirala i nagli prekid s Kristijanom Curavićem.

'Pa ja se nekako vodim da se neću govoriti o osobama ako ne mogu o njima govoriti u superlativima. Riječ je bila o izdaji. Saznala sam da je pijevac bio u tuđem dvorištu.'

Nikolina je u intervju rekla da ona i Rihanna osim u pjesmi imaju još jednu zajedničku crtu.

'Imam svoj mali fetiš da se slikam u hotelskim sobama. Iz svih hotela imamo evidenciju. Vidjela sam da to Rihanna voli, samo sam ja to prvo počela. Studirala sam na fakultetu na kojom postoji predmet koji se zove akt, tako da sam i tamo nekome pozirala.'

Nikolina je nekoliko puta bila na operaciji nosa, što zbog zdravlja, što zbog toga što je prvi put bio loše napravljen posao, za grudi je rekla da je tajna u njenom push-upu.

U intervju se dotaknula i svog majčinstva.

'Trudim se biti stroga, ali ne ide mi. U odnosu s Hanom mislim da mi je ona mama, a ne ja njezina. Smiruje me i govori da stanem na loptu. Nekad mislim da je zamijenjena u rodilištu, no sad je gotovo, navikle smo se jedna na drugu.' Sin Josipe Pavičić i kćer Nikoline Pišek imaju dobar odnos međusobno i s ocem Markom Cigojem. 'Imamo jako dobar odnos', rekla je Nikolina koja nije htjela komentirati pije li s Josipom Pavičić kavu.