KHLOE KARDASHIAN:

Nisam trudna, s kilogramima se borim cijeli život!

26.01.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Khloe Kardashian ponovno je, po tko zna koji put, demantirala nagađanja da je trudna te priznaje da cijeli život vodi borbu s viškom kilograma i pokušava imati vitku liniju

'Moja težina se neprestano mijenja jer cijeli život vodim borbu s kilogramima. Čini mi da, bez obzira što radila, nikada ne izgledam

dovoljno dobro', priznala je Khloe na svojoj web stranici. Za razliku od svojih sestara Kim i Kourtney, Khloe je uvijek imala bujnije obline.

U posljednje vrijeme reality zvijezda Khloe često odijeva šire haljine koje joj pokrivaju cijelo tijelo te je time pokrenula glasine da je trudna, a mediji su bili u to uvjereni nakon njezinog izbora - dugačke i višeslojne sive haljine - za People's Choice Awards. Međutim, Khloe nije trudna, već se samo udebljala, a višak kilograma pokušava sakriti širom odjećom.

Khloe je na svom websiteu dodala: 'Mislim da mi je borba s viškom kilograma jedan od najvećih problema u životu. Ne najveći, ali često me baca u depresiju.' Iako su Khloe i njezin suprug Lamar nakon bajkovitog vjenčanja 2009. godine i dalje zaljubljeni, starleta priznaje da se i dalje ne osjeća dovoljno privlačnom te da je jako nesigurna.