SVESTRANOST GA KOŠTALA

Zbog entuzijastičnog vrtlarenja, gitarist grupe Queen neko vrijeme neće moći hodati

08.05.2020 u 20:05

Bionic
Reading

Nedavno smo se čudili svestranosti Briana May, gitarist legendarne rock grupe Queen koji se s doktoratom astrofizike okušao u dizajnerskim vodama, lansirajući liniju ženskih sportskih grudnjaka s uzorkom gitare

Slavni glazbenik u četvrtak je putem Instagrama otkrio još jedan svoj talent – entuzijastično vrtlarenje, no od njega će morati odustati jer je po svemu sudeći došlo do zamora materijala.

May je podijelio selfie s maskom na licu i medicinskom sestrom u pozadini, kao i video vožnje bolničkim hodnikom u sanitetskim kolicima.

'Virus me, hvala Bogu, još nije uhvatio', objavio je obožavateljima May i poručio da se čuvaju jer popuštanje mjera ne znači da je opasnost nestala.

Potom je objasnio i neobično dug period svog izbivanja s društvenih mreža.

'Entuzijastičnim vrtlarenjem uspio sam rasturiti svoj gluteus maximus u komadiće', napisao je 72-godišnji rocker i dodao kako je morao u bolnicu na provjeru koliku je štetu napravio.

'Ispada da sam temeljito obavio posao. To mi se dogodilo prije nekoliko dana i čini se da neću moći neko vrijeme hodati', objasnio je May i zamolio obožavatelje da ga malo ostave na miru kako bi se mogao u potpunosti odmoriti i oporaviti.

May nije jedini britanski rocker koji se za vrijeme izolacije okušao u vrtlarenju. Svoju 'vještinu' pokazao nam je i frontman Rolling Stonesa Mick Jagger, koji se od koronavirusa sakrio u svoj dvorac u Francuskoj. Iako se u vrtlarenju pokazao vještijim nego u čuvanju ovaca, Jagger je nove vještine u izolaciji, srećom, stekao samo za potrebe promotivne kampanje jedne dobrotvorne udruge.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube