uvijek oduševljava

Ana Sasso nakon borbe s koronom iskopala atraktivne fotografije iz prošlosti

13.01.2023 u 13:12

Bionic
Reading

Atraktivna Splićanka proslavila se u 80-ima, kada je izabrana za misicu u bivšoj državi, a nezaboravna reklama za Pipi osigurala joj je status seks-simbola. I danas privlači pažnju gdje god se pojavi, baš kao i svojim objavama na društvenim mrežama

'Korona mi 'uljepšala', da ne kažem ono suprotno, početak ove godine i evo se još fajtam s njom. Vjerovanjem da sam jača od nje, pomalo ali sigurno dolazim k sebi!', otkrila je Ana Sasso svojim pratiteljima na Instagramu i u nastavku objave dodala:

'Tako, odmarajući od ovog smora naletim na fotografije iz albume 2009 godine... Čuvajte dragi moji zdravlje, jer osjetiti se jakim i zdravim, da možeš sve što zaželiš nitko i ništa ne može nadomjestiti!', poručila je bivša Miss Jugoslavije i manekenka. Dobila je mnoštvo poruka za što skoriji povratak, ali i komplimente. Pisali su joj da je 'boginja' i 'privlačna dama sa stilom' te da ima 'najljepše tijelo na svijetu'.

Sasso je 80-ih palila maštu muškaraca kada se pojavila u mokroj majici u reklami za Pipi, a četiri desetljeća kasnije izgleda fantastično i privlači pažnju gdje god se pojavi.

Prije nekoliko mjeseci se pojavila na humanitarnoj reviji 'City Modus', u čast ženama oboljelim od raka. Često sa svojim fanovima dijeli brojne videe na kojima pokazuje kako ustrajno vježbajući održava svoju vitku figuru, a nerijetko se i prisjeća svojih uspješnih manekenskih dana.

  • +2
Ana Sasso Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic