LADY KITTY SPENCER

Vjenčanje u Rimu o kojem svi pričaju: Nećakinja princeze Diane udala se za 32 godine starijeg tajkuna

25.07.2021 u 13:45

Bionic
Reading

U društvu najdražih prijatelja i članova obitelji, lady Kitty Spencer, poznatija i kao nećakinja princeze Diane, udala se ovog vikenda za svog partnera, 62-godišnjeg Michaela Lewisa, na raskošnom vjenčanju koje je održano u glavnom gradu Italije

Posljednjih tjedan dana 30-godišnja je lady Kitty Spencer provela u Italiji sa svojim najboljim prijateljicama, obavljajući posljednje pripreme za svoj dan iz snova, a jučer se u Rimu udala za Južnoafričkog multimilijunera, 62-godišnjeg Michaela Lewisa, koji je čak pet godina stariji od njezinog oca Charlesa Spencera.

Sudbonosno 'da' izrekla je u luksuznoj vili Aldobrandini, koja se nalazi u Frascati, i iz koje se pruža nevjerojatan pogled prema Rimu. Za svoje vjenčanje odabrala haljinu poznatog talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana, budući da je njihov ambasador, a u kojoj je neodoljivo nalikovala na svoju pokojnu tetu.

U starinskoj vili, na vjenčanju godine, našle su se i njezine sestre, blizanke Eliza i Amelie, vikontica Emma Weymouth sa suprugom Ceawlingom Thynnom, markreza od Batha, pop zvijezda Pixie Lott s dečkom, modelom Oliverom Cheshireom, supruga Idrisa Elbe, Sabrina, baš kao i njegovo troje odrasle djece iz prvog braka.

  • +4
Lady Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lady Kitty Spencer, koju mnogi zbog ljepote uspoređuju s pokojnom tetom, princezom Dianom, najstarija je kći Dianinog brata grofa Spencera i na svom je vjenčanju, navodno nosila obiteljsku tijaru izrađenu od dijamanata, koju je njezina teta nosila na svom kraljevskom vjenčanju u katedrali sv. Pavla 28. srpnja 1981. godine.

Nakon ceremonije vjenčanja, novopečeni je bračni par pozvao sve uzvanike na ples i večeru, nakon čega je započeo spektakularan vatromet.