BIT ĆE PRAVA LJEPOTICA

Rođendanska fotografija otkrila nevjerojatnu sličnost princeze Charlotte s nećakinjom njene bake

01.01.2020 u 00:28

Bionic
Reading

Lady Kitty Spencer, nećakinja pokojne princeze Diane, objavila je na Instagramu fotografiju iz djetinjstva koja je unijela pomutnju među obožavatelje kraljevske obitelji

Povodom svog 29. rođendana Lady Kitty je objavila fotografiju s rođendanske proslave iz djetinjstva, zahvalivši svojim obožavateljima na lijepim i ljubaznim rođendanskim porukama.

Kitty nije podijelila koliko ima godina na fotografiji, već je napisala: "Hvala vam na tako lijepim i ljubaznim rođendanskim porukama danas.

'Ne mogu zamisliti bolji dan nego biti okružena ljudima koje volim. Hvala svima koji su mi pripremili ovaj poseban rođendan koji mi je ostao u sjećanju (iako i Barbie party izgleda prilično cool!)', komentirala je fotografiju Lady Kitty ne otkrivajući o kojem se rođendanu radi.

Njezinim je obožavateljima to ionako manje važno, jer su primijetili nevjerojatnu sličnost 29-godišnje manekenke s četverogodišnjom kćerkom njenog rođaka, princa Williama.

U brojnim komentarima kojima su je zasuli, obožavatelji Lady Kitty otkrivaju kako su pomislili da je objavila fotografiju princeze Charlotte, dok su drugi posumnjali da kći princa Williama i Kate Midletton ima blizanku.

Ovo nije prvi put da su Lady Kitty, rođakinju princa Harryja (35) i princa Williama (37), obožavatelji kraljevske obitelji usporedili s princezom Charlotte.

Početkom studenog Kitty je objavila fotografiju na kojoj jaše konja.

Sudeći po natpisu, imala je tada dvije godine, a obožavatelji kraljevske obitelji već su tada primijetili nevjerojatnu sličnost malene Charlotte i malene Kitty, danas manekenke glamurozne karijere i blistavog društvenog života koju često uspoređuju s njezinom tetom, princezom Dianom.

  • +4
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…