LADY KITTY SPENCER

Prelijepa nećakinja princeze Diane ponovno u centru pozornosti: Njezina veza sa 32 godine starijim muškarcem nikome nije jasna

13.05.2019 u 15:18

Bionic
Reading

Kada je iz ekskluzivnog hotela u New Yorku, gdje je nedavno održan baby shower za Meghan Markle, istupio markantni 60-godišnjak, gotovo da nitko nije primjetio da on tamo nije boravio sam. Tek nekoliko koraka iza njega, lagano spuštene glave kako ju nitko ne bi prepoznao, iz hotela se iskradala 28-godišnja Lady Kitty Spencer, nećakinja pokojne princeze Diane

Nazivaju ga modnim tajkunom, no ovaj 60-godišnjak zanimljiv je medijima, osobito onim britanskim, iz sasvim drugih razloga. Naime, upravo je Michael Lewis dečko, ako to tako možemo nazvati, 28-godišnje Lady Kitty Spencer, prelijepe nećakinje princeze Diane, a par je u tajnoj vezi još od kolovoza prošle godine, kada ih je razotkrio The Mail.

Iako zajedničke fotografije postoje, kao i potvrda ljubavne priče, ni Kitty Spencer, kao ni Michael Lewis, svoju vezu ne žele komentirati. Prošlog tjedna par je snimljen na izlazu iz ekskluzivnog hotela The Mark, na Manhattanu, gdje je nedavno održan i baby shower za Meghan Markle, a fotografije posjeduje Daily Mail i možete ih vidjeti ovdje.

Svim su se silama trudili da ih se ne poveže, no mediji su ih ubrzo razotkrili prilikom izlaska, iako je Kitty hodala nekoliko koraka iza svog partnera koji je čak šest godina stariji od njezinog oca, grofa Spencera. Bili su razdvojeni sve do dolaska taksija, u kojeg su oboje sjeli i odvezli se u nepoznato.

Od samih početaka Kitty Spencer bila je poznata kao 'zločesta nećakinja', koja je prisutna na apsolutno svim partijima organiziranim u Londonu, i to za one 'dubljeg džepa', a posljednjih godina postala je i muza mnogim dizajnerima koji ne mogu odoljeti njezinoj ljepoti.

  • +16
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prije veze s Michaelom Lewisom, Kitty je bila u vezi s još jednim starijim muškarcem, 48-godišnjim magnatom Niccolom Barattierijem di San Pietrom, koji ju je 2017. godine ostavio zbog romanse sa glumicom Liz Hurley.

Inače, ekskluzivni hotel The Mark jedan je od najmodernijih hotela na svijetu, gdje noćenje u penthouseu košta nevjerojatnih 430 tisuća kuna, što ga čini najskupljim hotelom u Americi. No, taj iznos prava je sitnica za razvedenog Michaela Lewisa, oca troje djece rođenog u Južnoj Africi, budući da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 670 milijuna kuna.