AUTOMOBILOM NA TRAČNICE

Večernji izlazak za Barbaru Kolar umalo se pretvorio u katastrofu: Završila u rupi na cesti u centru Zagreba pa napravila zastoj u prometu, no ipak se našalila na svoj račun

15.10.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Trebao je to biti odlazak na društveno događanje u hotel u strogom centru Zagreba, no za radijsku i televizijsku voditeljicu Barbaru Kolar trenutak nepažnje pretvorio je večer u pravu avanturu

'Kad glupača zaustavi promet u Draškovićevoj', napisala je preko selfija s jednom od najboljih prijateljica Petrom Boić Petrač radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar, a potom je drugom snimkom pojasnila dalje što se točno dogodilo. Na njoj je vidljivo kako njezin osobni automobil s tramvajskih tračnica u strogom centru Zagreba izvlači HAK.

'Kad ti fali doživljaja u životu. Hvala HAK i ZET i svim divnim frajerima koji su priskočili u pomoć', nadovezala se Barbara Kolar. Iz snimke je jasno da je trenutak nepažnje rezultirao time da je završila na dijelu tramvajskih tračnica koje se obnavljaju, zbog čega je zapela.

Kako nam je otkrila nekadašnja novinarka Petra Boić Petrač, njih dvije nisu vidjele znakove jer su se vozile iza tramvaja i bilo je jako loše označeno te je dodala kako ih je zapravo vožnja iza tramvaja i spasila, jer su zbog njega išle jako polako. Rekla je i kako su im djelatnici ZET-a rekli kako je, otkako tamo traju radovi, na istom mjestu na tračnicama završilo 30 automobila, a njih dvije promet su zaustavile na 40 minuta.

Otkrila je i kako su im muškarci pokušali priskočiti u pomoć te su dizali automobil kako bi ga maknuli sa ceste, dok su ih žene fotografirale i vikale da poštuju znakove.

NA RUŽIČASTOM DRUŽENJU

Boja vina pristaje joj savršeno: Leonarda Boban svojom je pojavom još jednom ukrala svu pozornost

Pogledaj galeriju

Na sreću, brza intervencija riješila je sve njihove probleme, pa su se Barbara Kolar i Petra Boić Petrač mogle uputiti prema zagrebačkom hotelu Esplanade gdje je održano druženje kojim se obilježio mjesec ružičaste vrpce. 

Za kraj, Barbara je objavila i sliku s partija, na kojoj ponovno pozira s Petrom Boić Petrač te joj poručuje: 'S njom i na party i u rupu na cesti. Petra hvala ti na svemu što jesi!'