hugh jackman i deborra-lee furness

Uživali u zajedničkoj večeri: Slavan holivudski par ipak se ne razvodi?

14.10.2023 u 08:14

Bionic
Reading

Hugh Jackmann i Deborra-Lee Furness odmah su nakon objave o razvodu dodali kako će ostati u prijateljskim odnosima, no zajedničko slavlje u intimnoj atmosferi potiče nagađanja o spasu braka

Nakon što su nedavno iznenadili javnost objavom o ulasku u proces razvoda braka, Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness jučer su uočeni u zajedničkom slavlju.

Povod je bio Jackmanov 55. rođendan, koji je slavni glumački par proslavio u popularnom Polo Baru u New Yorku.

'Izgledali su jako sretno. Čini se da je to bio dobar rođendan', rekao je izvor za Page Six, a isti portal uskoro je dobio potvrdu od glasnogovornik australskog glumca.

  • +2
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Da, istina je. To je bila divna večer.'

Insajderi su potvrdili da su im se pridružila njihova djeca, Oscar (23) i Ava (18), te nekoliko bliskih prijatelja.

Podsjetimo, Jackman i 67-godišnja glumica Deborra-Lee Furness nakon 27 godina braka poslali su obavještenje kako je došlo vrijeme da svatko pođe svojim putem.

'Imali smo sreću dijeliti gotovo tri desetljeća zajedno kao suprug i supruga u prekrasnom, ljubavlju ispunjenom braku. Sada se naša životna priča mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo krenuli putem osobnog rasta', pisalo je u priopćenju.

Iako su se rastali u prijateljskim odnosima, zajedničko slavljenje rođendana u intimnoj atmosferi ipak je natjeralo mnoge da se zamisle hoće li do razvoda, na kraju, uistinu doći ili je par na putu pronalaska načina nastavka zajedničkog suživota.