Alaina Scott

Udala se Eminemova kći, a ovu je ulogu imao ponosni otac

16.06.2023 u 13:48

Bionic
Reading

Prošlog se petka udala kći jednog od najpoznatijih repera svih vremena, a ceremonija je održana u Michiganu. Mladenci su za temu vjenčanja odabrali i stil popularnog Gatsby glamura, a lijepa Alaina otkrila je koju ulogu je dodijelila vlastitom ocu

Eminemova najstarija kći Alaina Scott udala se prošlog petka, a elegantnoj ceremoniji u stilu Velikog Gatsbyja prisustvovao je i reper kojem je pripala velika i značajna uloga. Glazbenikova kći udala se za dugogodišnjeg dečka Matta Moellera, a otkrila je i veliku zahvalnost Eminemu bez kojeg, kako kaže, ništa ne bi bilo moguće.

'Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez mog tate. Više sam nego blagoslovljena. Vjenčanje je sveta stvar i htjeli smo biti okruženi ljudima koji dijele naš svakodnevni život', rekla je 30-godišnja djevojka koju je reper posvojio kada je imala tek sedam godina.

Alaina je otkrila i da je Eminemu povjerila i značajnu ulogu u tome danu te mu je pripala čast da ju odvede do oltara, što je dio tradicije vjenčanja koji mnogi rado poštuju.

'Tata me otpratio do oltara. To nije namjeravao propustiti', ispričala je Scott za People.

Vjenčanje se odvilo u Michiganu, a mladenci se čine vrlo zadovoljni zabavom koju su taj dan imali. Zabavljali su se sa otprilike 120 uzvanika, a rekli su da je sve bilo kontra tradicije. 30-godišnja mladenka nosila je vjenčanicu u stilu sirene s elegantno spuštenim ramenima, a sve je bilo obogaćeno i detaljima u boji crnog vina pa je tako i ona imala ruž u istoj nijansi.

Alaina nije u biti Eminemova biološka kći, već nećakinja koju je posvojio od sestre bivše supruge Kim. Eminem ju je legalno posvojio početkom 2000-ih dok se njezina majka borila s ovisnošću o drogama, a nekoliko je puta i rekao da je Alaina njemu poput kćeri jer je cijeli život s njima.

Također, njezino ime spominje i u jednom od svojih najvećih hitova 'Mockingbird'.

glamurozna vjenčanja

Spektakularne vjenčanice: Ovo su najljepša kraljevska vjenčanja moderne povijesti

Pogledaj galeriju