ODBROJAVANJE JE POČELO

Udaje se princeza: Nakon glumice u kraljevsku obitelj ulazi i samoproglašeni šaman

13.09.2023 u 23:13

Bionic
Reading

Zaručena za samoproglašenog šamana i pobornica kontroverznih alternativnih terapija, norveška princeza Martha Louise odrekla se svojih službenih dužnosti kako bi bolje razlikovala svoje osobne aktivnosti od dužnosti princeze, a sada je spremna i za novi korak u svom životu - postati gospođa Durek

I dok britanska kraljevska obitelj u svojim redovima ima glumicu Meghan Markle, koja se udala za princa Harryja, od idućeg ljeta novi član najuglednije norveške obitelji postat će samoproglašeni šaman. Naravno, riječ je o šamanu Dureku, za kojeg je udana norveška princeza Martha Louise, koja se zbog ljubavi odrekla svojih službenih dužnosti i postala vjerna pratilja svom odabraniku.

Nakon što su u lipnju prošle godine objavili svijetu svoje zaruke, princeza i Durek Verrett sada su otkrili i datum svog vjenčanja - 31. kolovoz 2024. godine.

U objavi na Instagramu princeza Martha Louise otkrila je i kako će svadbeno slavlje biti održano u hotelu Union, u Geraingeru, koji se nalazi na zapadu Norveške. Uz to je i dodala kako je iznimno sretna što će upravo tamo moći slaviti svoju ljubav.

'Puno mi znači što ćemo okupiti svoje voljene na mjestu koje ima toliko bogatu povijest i intenzivnim prirodnim iskustvima', dodala je princeza.

Princeza Martha Louise i šaman Durek Izvor: EPA / Autor: CARLOS DIAZ

Inače, odabravši kolovoz za svoje vjenčanje princeza Martha Louise pokazala je da joj je ipak stalo do obitelji i njezine tradicije, budući da su se njezini roditelji, kralj Harald i kraljica Sonja vjenčali u tom mjesecu, baš kao i njezin brat, budući kralj, princ Haakon i šogorica, princeza Mette-Marit.

Na objavu vjenčanja reagirali su i njezini roditelji koji su u javnom priopćenju rekli kako su 'uzbuđeni što će se Durek Verrett pridružiti obitelji', kao i da su 'iznimno uzbuđeni što će proslaviti taj veliki dan s njima.'