U LEŽERNOM IZDANJU

U kratkom posjetu: Iako je na porodiljnom dopustu HRT-ova voditeljica podružila se s kolegama na Prisavlju

06.05.2021 u 14:15

Bionic
Reading

Voditeljica HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Maja Ciglenečki je nekoliko dana prije Božića rodila svog drugog sina. Ranije je rekla kako uživa u majčinstvu, ali joj ipak fale njezini suradnici pa im je došla u posjetu

Maja Ciglenećki je na porodiljnom dopustu, vrijeme provodi sa svojim dječaćićem Leonom. Ustajanje u ranu zoru zbog emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' izjavila je ranije, veselilo ju je ispunjavalo, no još dva mjeseca, doznajemo, gledatelji je neće pratiti na malim ekranima.

Ovih dana omiljena voditeljica 'skoknula' je do Prisavlja, a ondje se družila s kolegama iz emisije, Davorom Meštrovićem, Ognjenom Golubićem, Ivanom Vilović i Zlatom Muck. Premda smo je do sad navikli gledati uvijek besprijekorno sređenu, za posjet svojoj redakciji odjenula je ležernu kombinaciju - tajice, flanel košulju kockastog crveno crnog uzorka i bijele, trendi tenisice, a pozirala je bez šminke.

Inače, Maja obožava kupnju i odjeću može beskonačno dugo isprobavati. Rekla je da je to relaksira. Nije impulzivan kupac, dobro promisli za što će dati novac, a kupuje u pet-šest dućana koji imaju robu po mojoj mjeri i ukusu. Ne bježi od boja, one joj podižu raspoloženje.