torta, pjesma...

Trenuci sreće: U domu Anje Šovagović Despot se naveliko feštalo

07.03.2023 u 14:57

Bionic
Reading

U domu naše glumačke dive i njezinog supruga, prvaka zagrebačkog HNK Dragana Despota obilježen je jedan od najvažnijih dana u životu

Anja Šovagović Despot svoju djecu nerijetko pokazuje na društvenim mrežama. Nedavno je proslavila rođendan svoje kćeri Ane, a sad ne može sakriti ponos zbog rođendana sedam godina mlađeg sina Josipa, inače studenta komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu, kojem su priredili pravi obiteljski party.

Glumica i njezin suprug te kćer zapjevali su mladom slavljeniku, a pala je i torta sa svjećicama, te nakon toga i gozba u restoranu. 'Sretan rođendan, sunce moje!', poručila je presretna mama koja je svijetu pokazala video i fotografije njihovog veselog druženja. Anja je ranije otkrila da su 'gazde u kući njihova djeca' te da je Josip 'talentiran za poludjeti' pa ga nagovaraju ga da proba na glumu, no on uporno odbija roditeljske sugestije.

'Sina zanima Internet, igrice, povijest. S velikim veseljem naučio je prvih deset stihova ‘Ilijade’ na grčkom, na što sam iznimno ponosna jer vidim da se sada govori o tome da je djeci 'Ilijada' preteška. Muž i ja inzistiramo na obrazovanju i učenju djece. Moj tata je govorio: ‘Ako ne znaš do 18. što ćeš sa sobom, nisi se trebao ni roditi’. Okrutna izjava, ali do 18. svakako valja inzistirati na usisavanju znanja', svojedobno je izjavila za Jutarnji list.

Unatoč brojnim obvezama više puta je istaknula da su njoj i suprugu djeca uvijek bila na prvom mjestu te ih nikada nisu žrtvovali radi posla. Sve svoje profesionalne obaveze prilagođavali su kako bi maksimalno bili uz njih, posebno kad su bili vrlo maleni.

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL