KAKVO JE TO VESELJE

Kod Anje Šovagović Despot opet se fešta, ovog puta nije ni rođendan ni godišnjica braka

29.03.2024 u 09:02

Bionic
Reading

Naša glumačka diva one koji je prate na Instagramu gotovo svakodnevno obavještava o zanimljivim crticama iz svog života. Zadovoljna i sretna sada je podijelila veliku vijest u svojoj obitelji

'Još jedna diploma. Cvijeće mamino i tatino i Opijevo i najljepše ikad', opisala je Anja Šovagović Despot video sa svojom mezimicom koja u njemu pozira nasmiješena i s ogromnim buketom cvijeća.

U ranijoj objavi je otkrila da je njezina kći postala sveučilišna magistra Animiranog filma i novih medija i da su fotografije i video nastali na njezinoj promociji.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Podsjetimo, Ana Despot je nakon diplome francuskog i engleskog jezika i književnosti, na Akademiji likovne umjetnosti upisala animaciju.

U Puli je 2021. godine imala premijeru svog kratkog preddiplomskog filma 'Jaje' za koji je napisala scenarij, izvela animaciju, režirala ga i sinkronizirala, a predstavila se i kao ilustratorica slikovnice 'Luka voli izmišljati' iz pera dječje književnice Sanje Pilić. Ranije je izjavila da bi se voljela nastaviti baviti ilustriranjem slikovnica i knjiga. Zanima je režija i stvaranje autorskih animiranih filmova, rad u animacijskom studiju, a privlače je i video igre. Umjetnost u svakom od tih oblika je, rekla je, istinska strast i uzbuđena je vidjeti što je sve čeka nakon Akademije.