prekinula šutnju

Tatjana Dragović oglasila se prvi put nakon sudske drame; objava sa 'znakovitom porukom'

27.10.2023 u 09:36

Bionic
Reading

Nakon što su u javnosti izašli detalji oko njenog odnosa s bivšim suprugom Goranom Ivaniševićem i tužbi koje je podignuo protiv nje, ali i njihove kćeri Amber Marije, poduzetnica i bivša manekenka bila je 'tiha' na društvenim mrežama. No sad je iznenadila 'javljanjem' na Instagramu

Kako su mnogi pretpostavili, Tatjana Dragović nije se oglasila kako bi komentirala cijelu situaciju zbog koje je već danima jedna od glavnih tema domaćih medija nego je na objavila nešto što nema direktne veze s događajima o kojima svi već danima bruje.

Podijelila je video Joe Dispenze s kanala 'Meditation Secrets'.

'Nitko se ne mijenja dok ne promijeni svoju energiju, a kad promijenite svoju energiju mijenjate svoj život. Nemojte očekivati da se išta u vašim životima mijenja ako vaše okruženje kontrolira vaše osjećaje i misli, odnosno ako vaše okruženje kontrolira kako se osjećate i razmišljate. Pitat ću zašto ste tako uzrujani. Odgovor je zato što me ta osoba uzrujava. Ono što zapravo govorite jest da ta osoba kontrolira vaše osjećaje i misli, što znači da ste žrtva svog okruženja. Okrenite to i shvatit ćete da vaši osjećaji i misli kontroliraju okolinu i počet ćete vidjeti vaš efekt na okolinu. Manje ćete reagirati na ljude u svom životu jer ćete biti svjesni da vas to vraća u položaj žrtve. Kad ugledate da vi kreirate rezultate u svom životu, više ćete vjerovati da ste kreator svog života, a manje žrtva svog života. Kažem vam, što više to prakticirate, to ćete bolji biti u tome', govori Dispenza, inače američki liječnik, predavač i autor brojnih bestselera.

Proteklih dana, podsjetimo, na vidjelo je isplivala sudska drama između dvoje supružnika. Procurili su detalji tužbe koju je protiv svoje bivše supruge podignuo naši proslavljeni tenisač Goran Ivanišević.

  • +3
Tatjana Dragović, Goran Ivanišević Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX