SAVJET ODVJETNIKA ILI?

Nakon što se podigla medijska bura, Goran Ivanišević izbrisao objavu na Instagramu

18.10.2023 u 14:52

Bionic
Reading

Ne stišava se bura u kojoj su glavni akteri bivši supružnici Goran Ivanišević i Tatjana Dragović. Na Nacionalovu objavu kako je tužio bivšu suprugu i kćer Amber Mariju, proslavljeni se tenisač osvrnuo objavom na Instagramu, a ona je danas jednostavno - nestala

Nikome nije jasno što se to događa između bivših supružnika Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović. Nakon što je ovoga tjedna novi broj Nacionala donio detalje sudske tužbe koju je proslavljeni tenisač podnio protiv bivše supruge, ali i njihove zajedničke kćerke Amber Marije Ivanišević, Goran se oglasio na svom Instagram profilu.

'Ovako...onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.'

Pisalo je to u objavi na Instagramu, koja je danas jednostavno nestala, odnosno, ista je izbrisana. Je li to bio savjet njegovih odvjetnika ili nešto sasvim drugo, nije poznato.

Goran Ivanišević Izvor: Screenshot / Autor: Neja Markicevic

Ono što je poznato je da je Nacional danas donio nastavak cijele priče i objavio sporazum kojeg su 8. ožujka 2012. sklopili danas bivši supružnici, a kojim reguliraju međusobne odnose te imovinsko-pravna pitanja koja proizlaze iz zaključivanja braka.

  • +3
Tatjana Dragović, Goran Ivanišević Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Sporazum je ovjeren i kod javne bilježnice u Rijeci, a Goran i Tatjana danas na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu imaju zakazana dva ročišta u predmetima koje je bivši tenisač pokrenuo.