NEKADAŠNJI IT PAR

Kako je počela i raspala se ljubav Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića

17.10.2023 u 11:01

Bionic
Reading

Njihova je ljubavna priča punila naslovnice dnevnih tiskovina, no bajka popularnog sportaša i manekenke počela je blijediti nakon njegovog preljuba. Goran Ivanišević sada od Tatjane Dragović traži novac koji je zaradio prije i nakon braka

Priča se da se tada 25-godišnji Goran Ivanišević zainteresirao za sedam godina mlađu Tatjanu Dragović kada ju je 1998. godine ugledao na naslovnici američkog Cosmopolitana.

Nije bila ljubav na prvi pogled

Kako u to vrijeme nije bilo društvenih mreža i mobitela, morao je 'iskoristiti svoje kontakte' da bi došao do nje, a priča se i da Dragović nije odmah pala na njegovo udvaranje. No ljubav se ipak dogodila, a 1999. na dočeku Nove godine u Dubaiju Tanja je dobila zaručnički prsten. Kći Amber Marija rodila im se 2004., a sin Emanuel tri godine kasnije. Vjenčali su se 2009. u Kaliforniji i to godinu dana nakon što je Goran uhvaćen u preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović.

Za nevjeru se ispričao javnim pismom

Ivanišević je najprije poricao nevjeru, a kasnije je sve priznao i uputio javno pismo isprike nevjenčanoj supruzi:

'Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih. Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam je povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti. U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim ni prema kome osim prema Tatjani i našoj djeci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali učesnici sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade, pa tako, kao i ja, sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda.'

  • +3
Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Tatjana mu isprva nije htjela oprostiti nevjeru, ali su se kasnije pomirili te preselili u Los Angeles. No bračna sreća nije dugo trajala. Pričalo se o njihovim bračnim turbulencijama, a tračevi su stali 2013. godine, kad se par odlučio razvesti. Često se pisalo o tome da su ostali u dobrim odnosima, a tim više je njegov najnoviji potez mnoge iznenadio.

Goran je danas u braku s voditeljicom Nives Ivanišević, s kojom je dobio sina Olivera, a Tatjana s glazbenikom Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila kćer Lucu.

Nacional je prošlog tjedna dobio na uvid opsežnu dokumentaciju, povezanu s više sudskih postupaka koje je slavni umirovljeni tenisač pokrenuo protiv bivše supruge, a sada se oglasio i na Instagramu. 'Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi', napisao je među ostalim.

TRENUCI SAMO ZA NJIH

Dok je Nives Ivanišević i dalje mislima na Zakintosu, Goran Ivanišević snimljen je u šetnji Zagrebom u najdražem društvu

Pogledaj galeriju