ODLIČAN ODABIR

Još jedno sjajno izdanje Danijele Martinović i to u haljini iz najbolje dizajnerske kolekcije H&M-a

06.04.2024 u 22:18

Bionic
Reading

Za novu emisiju HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' splitska pjevačica Danijela Martinović, koja je tamo članica žirija, sa svojim je timom odabrala haljinu iz nove dizajnerske kolekcije švedskog high street diva koji je ovoga puta snage udružio s korejskim dizajnerom Rokom Hwangom, osnivačem i kreativnim direktorom brenda Rokh

Da se suradnja sa stilisticom Barbarom Repe u slučaju splitske pjevačice Danijele Martinović pokazala punim pogotkom, mogli smo vidjeti i u večerašnjoj emisiji nove sezone HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju'.

Nakon što je za prvu emisiju odabrala haljinu iz limitirane H&M Innovation Metaverse Design Story jesen/zima 2022 iz arhive stilistice s By Far srebrnim špic salonkama neobičnih potpetica te metalik ogrlicom, bilo je zanimljivo za vidjet mogu li ponovno odabrati kombinaciju o kojoj će se pričati. I, nisu pogriješile.

Za večerašnju emisiju još su jednom dale puno povjerenje švedskom high street divu H&M-u. Odabir je pao na haljinu iz nove, dizajnerske suradnje s korejskim dizajnerom Rokom Hwangom, osnivačem i kreativnim direktorom brenda Rokh, poznatog po konceptualnim, ali vrlo nosivim komadima prožetim neuobičajenom elegancijom.

  • +54
Zvijezde pjevaju 2. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Danijela je sjajno izgledala u haljini iz kolekcije Rokh x H&M sa cvjetnim uzorkom, posebnoj po laskavom gornjem dijelu u stilu korzeta, ali i rukavima koji se 'pretvaraju' u rukavice. Istog su dezena i najlonke, a cijeli stajling zaokružen je bijelim salonkama.

Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Čini se kako su se haljine s korzetnim gornjim dijelom pokazale kao dobitna kombinacija, jer je ovo drugi put da je odabrala takav model, a koji joj odlično pristaje.