Jack Quaid

Svi bruje o zgodnom sinu Meg Ryan i Dennisa Quaida, još jednoj glumačkoj nadi

24.01.2024 u 13:04

Jack Quaid

Izvor: Profimedia / Autor: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Glumac je stao uz kolegicu Zazie Beetz te u utorak obavio velik počasni zadatak: pročitao popis nominiranih u ovogodišnjoj utrci za kultnu nagradu Oscar

Ovogodišnje nominacije za najprestižniji zlatni kipić nisu ostale bez skandala! Ako je suditi po društvenim mrežama, mnogi su nezadovoljni što redateljica Greta Gerwig nije dobila svoju nominaciju, iako tema filma ide ruku pod ruku s činjenicom da je kao prva samostalna redateljica ostvarila takav uspjeh u kinima diljem svijeta. Reakcije na ovogodišnje nominacije toliko su glasne da je prošlo gotovo nezamijećeno da ih je čitao zgodni sin Meg Ryan i Dennisa Quaida.

Jack Quaid elegantan u sivoplavom odijelu stajao je uz 32-godišnju Zazie Beetz koja je izgledala glamurozno u ružičastoj haljini te su obavili zadatak koji su pratili milijuni ljudi diljem svijeta, i sjajno se snašao u javljanju uživo!

U objavi na Instagramu se zahvalio Akademiji na časti koju mu je ukazala uz čestitke svim nominiranima.

Sin filmskih zvijezda Meg Ryan i Dennisa Quaida i sam je glumac, a prvu je ulogu ostvario 2012. godine u filmu 'Igre gladi' ulogom Marvela, a pojavio se i u nastavku 'Igre gladi: Razbuktavanje vatre'. Također, godine 2014. glumio je Dylana u filmu 'Just Before I Go', nakon čega je uslijedila njegova glavna uloga Erica u filmu 'Running Wild' iz 2015. godine.

Okušao se i u crtanim filmovima pa je svoj glas dao za dva crtana projekta o Batmanu, a sada glumi Bradwarda Boimlera u animiranoj TV seriji 'Zvjezdane staze: Donje palube'.

Iako jedna od vodećih glumica devedesetih, Meg Ryan nikad nije dočekala svoju nominaciju za Oscara. Tek je dobila tri nominacije za Zlatni globus, i to 1990. za 'Kad je Harry sreo Sally', 1995. za 'Romansa u Seattleu' te 1999. za 'Imaš poštu'. Njegovog su oca Dennisa nominacije za Oscar također zaobišle, ali je dvaput bio nominiran za Zlatni globus te 2010. za Primetime Emmy za ulogu u 'The Special Relationship'.

  • +5
Meg Ryan Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / LISA OCONNOR / AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA