Michelle Keegan

Ona je favorit na kladionicama: Imamo li novu Bond djevojku?

23.01.2024 u 08:30

Bionic
Reading

Otkako je serija 'Fool Me Once' zaludila hrvatsku, ali i širu publiku, glumica Michelle Keegan postala je jedna od najozbiljnijih kandidatkinja za ulogu o kojoj maštaju mnoge - utjeloviti Bond djevojku

'Lijepa' i 'talentirana' najčešći su epiteti koji se pridaju britanskoj glumici Michelle Keegan. Britanka je ostvarila velik uspjeh u Netflixovoj seriji 'Fool Me Once' kao glavna zvijezda, a sada joj predviđaju još veće projekte koji bi je svrstali među najtraženije u Hollywoodu.

Klasična ljepota, ali i dašak nečeg posebno šarmantnog i atraktivnog, čini ovu glumicu sve traženijom i traženijom, a insajder je za DailyMail otkrio da prima brojne telefonske pozive i ponude producenata holivudskih filmova - šuška se da je navodno spremna sklopiti i višemilijunski posao s Netflixom, koji je želi uključiti u neke nadolazeće projekte.

'Dokazala je da ne morate biti stereotipna dama piskutavog glasa da biste privukli međunarodnu publiku. Michelle nudi nešto drugačije, ali sa šarmom, glamurom i seksepilom, što je čini jednim od najuzbudljivijih britanskih glumačkih izvoznih proizvoda. Na Ameriku se gleda kao na tržište na kojem vjeruju da bi ona mogla imati najveći utjecaj', otkrio je.

Britanka je glumila u raznim projektima, ali ovaj ju je plasirao 'među zvijezde'.

'Svakim centimetrom izgleda kao glavna dama Hollywooda i ima kvalitetu zvijezde', nastavio je uz objašnjenje što to izdvaja Keegan: 'Kao holivudski producent ili redatelj, želite nekoga tko je cijeli paket – a to je Michelle.'

Serija 'Fool Me Once', nastala kao adaptacija romana Harlana Cobena, brzo je zasjela na vrh Netflixovih ljestvica diljem svijeta, a trenutno je na prvom mjestu na velikom tržištu SAD-a.

  • +3
Michelle Keegan Izvor: Profimedia / Autor: StillMoving.net for Netflix / Shutterstock Editorial / Profimedia

S obzirom na pozornost koju trenutno ima, ne čudi vijest da je Michelle među kladioničarskim favoritima za glavnu žensku ulogu u sljedećem filmu o Bondu!

Kako je glumila konobaricu Tinu McIntyre u seriji 'Coronation Street', filmaši u tome vide brojne prednosti koje odgovaraju karakteru kultnog detektiva: 'To znači da ona već zna kako usavršiti martini - protresen, ne miješan - ali i više od toga: mogla bi biti idealan Bondov kolega iz MI6.'

Jodie Comer, koja je poznata po glumi u hit BBC-jevom špijunskom trileru 'Killing Eve', također je jedna od favoritkinja za sljedeću glavnu žensku ulogu u filmu o Bondu.

  • +4
Michelle Keegan Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Everett / Profimedia