moćna objava

Selena Gomez pokazala fotografije u bikiniju: 'Nikad više neću tako izgledati'

24.01.2024 u 10:52

  • +2

Selena Gomez 2012/2013.

Izvor: Profimedia / Autor: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Selena Gomez prije desetak je godina bila prava mršavica, no tijelo danas 31-godišnjake glumice izgleda nešto drugačije. Čak i u vrijeme 'body positivityja' njezina promjena oštro je osuđena na Internetu, no Selena se izdigla pokazavši da se danas osjeća bolje no ikad

Iako nerado priznajemo, mnogi od nas listajući stare fotografije žale za figurom kakvu smo imali nekoć. Međutim, Selena Gomez potaknula je mnoge da promijene mišljenje i zavole svoj novi izgled, baš poput nje.

Na svom je Instagram Storyju podijelila dvije fotografije: prvu iz 2013. i drugu iz 2023. godine. Razlika je očita!

'Danas sam shvatila da više nikada neću ovako izgledati…', napisala je uz svoju sliku u zebrastom bikiniju iz 2013., kada je imala 21 godinu, a uz drugu fotografiju napisala je nekoliko moćnih riječi: 'Nisam savršena, ali sam ponosna što sam to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja.'

Internet je itekako opazio njezinu promjenu, a komentari na račun njezina izgleda nisu bili tako blagonakloni.

Mnogi su je nazivali 'debelom', no Selenu Gomez ti su komentari samo ojačali te se danas osjeća sjajno u svojoj koži. Ipak, put do toga je bio itekako mučan. U 25. godini dijagnosticiran joj je lupus, a onda je prošla transplantaciju bubrega i kemoterapiju. Stvari su se pogoršale 2018. kad je pala u psihozu i prijavila se u centar za liječenje, gdje joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

'Nisam model, nikad neću biti. Hvala na podršci i razumijevanju, a ako ne… odlazi. Jer iskreno, ne vjerujem u posramljivanje ljudi zbog njihovog tijela ili bilo čega', rekla je ranije Selena nakon što je otkrila da zbog bolesti zadržava veliku količinu vode.

U vrijeme kad joj je bolest dijagnosticirana, pjevačica je i prekinula dugogodišnju vezu s Justinom Bieberom da bi nedugo nakon toga Justin prohodao s Hailey koju je nakon nekoliko mjeseci i oženio.

'Onda je bilo onih trenutaka kada nisam osjećala pozitivno kako izgledam zbog onoga što sam vidjela na Instagramu', priznala je.

  • +6
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / FREDERIC J. BROWN / AFP / PROFIMEDIA