JEDNAKOST ZA SVE

Spice Girls promijenile stihove pjesme kako bi pružile podršku pravima LGBT osoba

09.04.2019 u 19:23

Bionic
Reading

Pjevačica Emma Bunton nedavno je za britanski časopis Gay Times dala intervju u kojem je službeno potvrdila glasine da je grupa Spice Girls za singl promijenila stihove pjesme '2 Become 1', a usput je javnosti i pokazala svoje nove srebrne uvojke

Grupa Spice Girls ima vrlo strastvene LGBT obožavatelje koja ih je inspirirala da promijene riječi hita '2 Become 1' iz 1996. Emma Bunton to je potvrdila za Gay Times, te detaljnije objasnila kako se to dogodilo i što je točno promijenjeno.

  • +9
Spice Girls Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Stihovi 'dečki i djevojke osjećaju se dobro' u pjesmi '2 Become 1', a promijenjeni su u 'ljubav će nas sve natrag povezati'. Geri Horner nije bila zadovoljna ključem u kojem je morala pjevati, no pjevačice su bile složne u vezi promjene stihova.

'Bile smo na putu kad smo se sve složile da moramo promijeniti riječi. Osjećale smo kako bi pjesma trebala uključivati sve osobe', kaže Emma Bunton.

'Podrška koju dobivamo je nevjerojatna. Sva sreća da sad živimo u vrijeme kad se svi mnogo više međusobno podržavamo', zaključila je pjevačica koja će se uskoro pridružiti svojim kolegicama na turneji i oživljavanju grupe Spice Girls.

No, trenutno nije baš sve med i mlijeko za nekadašnju grupu. Mel B i Geri Horner trenutno nisu u dobrim odnosima.

Naime, Mel B na televiziji je izjavila kako su Geri Horner i ona imale seksualne odnose. Geri Horner je to zatim opovrgnula i navodno je prilično ljuta na svoju kolegicu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube