PUKLO PRIJATELJSTVO

Odnosi puni ljubavi i mržnje: Što se događa s nekada nerazdvojnim spajsicama

06.11.2018 u 13:37

Bionic
Reading

Velika povratnička turneja bivše ženske glazbene skupine Spice Girls koje su 90-ih žarile i palile, potvrđena je ali uz malenu izmjenu. Melanie Brown, Emmi Bunton, Geri Horner i Melaniji Chisholm na pozornici se definitivno neće pridružiti Victoria Beckham

Iako se razlozi njezina odbijanja britanske turneje s ostatkom Spice Girls članica još uvijek sa sigurnošću ne znaju, strani mediji krenuli su nagađati što bi mogao biti glavni uzrok ovakvog scenarija. Početak turneje najavljen je za 1. lipnja 2019. godine na stadionu Manchester Etihad, a umjesto pet slavnih članica obožavatelji će na pozornici vidjeti samo četiri pjevačice, koje su bez obzira na Victorijin stav odlučile igrati po svome.

Jedan od njihovih najpoznatijih stihova iz pjesme 'Wannabe' glasi 'prijateljstvo nikad ne umire', ali ako je suditi prema posljednjem razvoju događaja, njihovo ipak nije preživjelo.

Victoriju Beckham, ostale su članice uvijek smatrale 'viškom' u bendu, kako zbog najmanje glazbenog talenta i vokalnih mogućnosti, ali i zato što je zapravo na kraju postigla i najveći uspjeh, što udajom za Davida Beckhama, što svojom karijerom modne dizajnerice. Trenutno na nju gledaju kao na izdajnicu, koja se nije željela prikloniti većini.

  • +9
Spice Girls Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Provokacije je prije nekoliko dana započela popularna Mel B, koja se za Halloween maskirala u svoju kolegicu Victoriju, držeći u ruci znak s natpisom 'Ne idem na turneju'. Ista je jednom prilikom opisala svoj odnos s Victorijom kao prijateljstvo puno mržnje i ljubavi.

Ostale tri članice, Emma Bunton, Geri Horner i Melania Chisholm jasno su dale do znanja na čijoj su strani. Izostavile su Vicky iz promo videa u kojem najavljuju svoju veliku povratničku turneju, na kojoj se šuška da će svaka zaraditi oko 8 milijuna funti.

Beckham je pak na svom profilu na društvenim mrežama poželjela bivšim kolegicama svu sreću zbog nadolazeće turneje.

'Neću se pridružiti svojim curama na turneji, ali biti dio grupe Spice Girls učinilo me jako sretnom tijekom života. Bilo je to divno i jako bitno razdoblje mog života. Želim im svu sreću i puno zabave na turneji. Sigurna sam da će napraviti pravu zabavu', napisala je između ostalog Posh.

David i Victoria Beckham Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Bebert/Bestimage/PIXSELL

Izvori bliski slavnoj 44-godišnjakinji tvrde da još uvijek postoji mogućnost da se pridruži članicama barem tijekom izvedbe jedne pjesme, kako bi time podsjetila svog supruga Davida Beckhama na razdoblje kada se zaljubio u nju. Budući da su šuškanja o krizi u njihovu braku sve češća, ta opcija također nije isključena.