opravdan izostanak

Nicola Peltz propustila proslavu Victorije Beckham, no imala je vrlo dobar razlog

22.04.2024 u 18:49

Bionic
Reading

Nicola Peltz zadavala je glavobolje svekrvi Victoriji svojim svadbenim prohtjevima, no dvije su dame Beckham zakopale ratnu sjekiru te sada njeguju tople obiteljske odnose. Ipak, Nicola je izostala s Victorijine rođendanske proslave, što je začudilo mnoge obožavatelje poznate obitelji

Odnos Victorije Beckham i Nicole Peltz pun je uspona i padova, no u posljednje vrijeme popularne svekrva i snaha njeguju odnos pun ljubavi i poštovanja. Upravo je zato mnogima bio vrlo čudan izostanak supruge Victorijinog najstarijeg sina sa zabave o kojoj će se još dugo pričati.

Na glamuroznoj večeri u Oswald's klubu u New Yorku okupila se čitava obitelj, točnije sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz te kći Harper Seven, ali i dugogodišnji prijatelji Beckhamovih kao što su Eva Longoria i Marc Anthony.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako je Brooklyn slavio 50. rođendan svoje majke, uz njega nije bila supruga Nicola Peltz, što je ponovno izazvalo sumnje u njezin odnos s Victorijom.

Ipak, nema razloga za brigu!

29-godišnja glumica i supruga Brooklyna Beckhama otkrila je na svom profilu na društvenim mrežama da je rođendansku proslavu propustila kako bi provela vrijeme s bakom, a koliko joj njihovo zajedničko vrijeme znači dočarala je opisom: 'Moj svijet u mojim rukama'.

'Tako sam tužna što nisam tamo da te proslavim i zagrlim! Šaljem svu svoju ljubav od mene i bake', poručila je Victoriji.

  • +3
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: TOT / Goff Photos / Profimedia