NIJE JELENA

Snimka otkrila tko je prvi na tribinama čestitao Đokoviću na pobjedi

11.09.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Nakon što je odnio još jednu pobjedu na US Openu, i tako brojku osvojenih Grand Slam turnira povećao na 24, Novak Đoković pohrlio je na tribine da bi izgrlio najdraže

Iako su ga sin Stefan i kći Tara, baš kao i supruga Jelena, nestrpljivo čekali da im padne u zagrljaju, kada se Novak Đoković 'probio' do dijela tribina gdje je bila smještena njegova ekipa, prvi mu je čestitao holivudski glumac Matthew McConaughey, a potom i njegova supruga Camila Alves.

Slavni holivudski par, koji je očito u dobrim odnosima s proslavljenim srpskim tenisačem, na tribinama je sjedio odmah iznad Đokovićeve obitelji i trenera, među kojima je bio i Goran Ivanišević.

No, za razliku od ostatka ekipe, McConaughey i Camila nisu imali u pripremi bijele Lacosteove jakne s brojkom 24, koju su nakon pobjede odjenuli njegovi najbliži.

Obitelj i navijači Novaka Đokovića Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, nije tajna to da je Đoković dobar prijatelj s mnogim svjetskim facama, a njegova maestralna igra, ali i duhovitost, koja je često vidljiva na turnirima, privukla je na tribine uistinu velik broj poznatih.

PREPUNE TRIBINE

Finale US Opena nisu propustile ni brojne poznate face; pogledajte tko je sve bio

Pogledaj galeriju