NA TRIBINAMA US OPENA

Magnet za poglede: Jelena Đoković u cvjetnoj haljini u koju vrijedi investirati

09.09.2023 u 12:34

Jelena Đoković u Charo Ruiz haljini

Izvor: Profimedia / Autor: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Na tribinama ovogodišnjeg US Opena i ovoga puta pregršt je svjetskih faca, a posebno mjesto, kao i na svim mečevima Novaka Đokovića, ima njegova lijepa supruga Jelena, koju su fotografi usnimili u romantičnoj haljini idealnoj za visoke temperature u New Yorku

Ovih je dana u New Yorku iznimno vruće, osobito na teniskim terenima gdje se igraju najvažniji mečevi ovogodišnjeg US Opena. Tu vrućinu već je osjetio naš Goran Ivanišević, kojem je pozlilo tijekom treninga Novaka Đokovića, uoči polufinalnog meča.

S Goranom je na sreću nakon nekoliko minuta bilo sve u redu, pa je Đoković mogao odigrati meč za finale, kojeg je iz publike budnog oka pratila i njegova Jelena.

Ni ovoga puta Jelena Đoković nije modno razočarala, a nakon upečatljive blijedožute haljine prije nekoliko dana, ovoga se puta odlučila za romantični cvjetni uzorak.

Savršenu haljinu mnogima omiljenog printa Jelena Đoković pronašla je kod brenda Charo Ruiz, a njoj je pristajala savršeno. Tankih naramenica i rubova ukrašenog tankom čipkom, haljina je otvorenih leđa i seže do polovice bedara, otkrivajući tako njezine vitke i utegnute noge.

  • +4
Jelena Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cijeli stajling upotpunila je zlatnom ogrlicom i popularnim hoop naušnicama, dok je svoju dugu, plavu kosu odlučila skupiti u rep.

Inače, cvjetnu haljinu, ali u crnoj varijanti, istog brenda nedavno je nosila Heidi Klum, tijekom Tjedna mode u Parizu.