U ZNAKU POBJEDE

Đokovićeva supruga, djeca, ali i ostatak ekipe imali su identične jakne s posebnim brojem

11.09.2023 u 08:51

Obitelj i navijači Novaka Đokovića

Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Sinoćnja pobjeda Novaka Đokovića na US Openu ujedno je njegov 24 osvojeni Grand Slam turnir, a tim povodom njegov je tim u suradnji s brendom Lacoste dao izraditi i posebne jakne

Povijest se ponavlja, a posebna jakna, izrađena samo za finale ovogodišnjeg US Opena, čini se, donijela je sreću Novaku Đokoviću jer je odnio pobjedu i osvojio 24. Grand Slam turnir.

Baš kao što je nakon osvojenog Australian Opena odjenuo Lacosteovu bijelu jaknu, na kojoj je bila ispisana brojka 22, kao broj do tada osvojenih Grand Slam turnira, ovoga je puta tu jaknu nosila cijela njegova ekipa - od supruge Jelene, sina Stefana i kćeri Tare, do ostalih članova obitelji, prijatelja i trenera, među kojima je bio i naš Goran Ivanišević.

  • +20
Đoković - Medvedev, finale US Opena 2023., 10.9.2023. Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Gotovo cijela tribina koju je zauzela dobro raspoložena ekipa imala je identičnu Lacosteovu jaknu u bijeloj boji, a od one iz Australije razlikovala se po tome što je ovoga puta bila ispisana brojka 24.

Inače, takve Lacosteove jakne, izrađene u suradnji s Novakom Đokovićem, ali bez otisnutog broja, mogu se trenutno kupiti na sniženju za nešto više od 158 eura.

No sam Đoković ovoga puta nije nosio takvu jaknu, već majicu posebno izrađenu za ovu prigodu, a koja je bila njegova osobna posveta velikom prijatelju i još većem košarkašu, legendarnom Kobeu Bryantu, koji je brojku 24 nosio na svom dresu.

Riječ je o majici koja je na leđima imala upravo tu brojku, a s prednje strane bila je otisnuta njihova zajednička fotografija.