KOJI JE RAZLOG?

Službeno je: Lady Gaga raskinula je zaruke s Christianom Carinom

20.02.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Ono o čemu se posljednjih tjedana šuškalo sada je i potvrđeno. Nakon gotovo dvije godine ljubavne veze Lady Gaga i njezin agent Christian Carino odlučili su krenuti svatko svojim putem

Kako je potvrdio glasnogovornik Lady Gage za People, slavna pjevačica i njezin agent, ali i zaručnik Christian Carino prekinuli su vezu koja je trajala gotovo dvije godine, no nije želio iznositi nikakve detalje. Ipak, našli su se tu izvori bliski paru koji su otkrili da u prekidu nema nikakve drame te da jednostavno nisu uspjeli.

Kada je točno došlo do prekida, još uvijek nije poznato, no nagađanja su krenula nakon što se Lady Gaga pojavila 10. veljače na dodjeli nagrada Grammy bez Christiana Carina, ali i skupocjenog zaručničkog prstena na ruci. Posljednji put zaručnik ju je pratio na dodjeli Zlatnih globusa 6. siječnja, a potom i nagrada SAG 27. siječnja.

Podsjetimo, da su u vezi, počelo se nagađati još u veljači 2017. godine, kada su snimljeni tijekom Super Bowl vikenda, na kojem je Lady Gaga nastupala, a da ju je Carino zaprosio, pjevačica je otkrila tijekom emotivnog govora na događanju ELLE Women, na kojem se svom agentu obratila kao - zaručniku.

Zašto su krenuli svatko svojim putem, znaju samo oni, no vjerojatno nikoga ne bi začudilo to da se otkrije kako je Lady Gaga u vezi s kolegom iz filma 'Zvijezda je rođena' Bradleyjem Cooperom, s kojim je kemija na ekranu, ali i na crvenim tepisima, bila očita.

  • +10
Lady Gaga i Christian Carino Izvor: Profimedia / Autor: N.N.