vrijeme leti...

Slika i prilika mame: Jessica Alba pokazala kako brzo rastu njezine djevojčice

30.08.2023 u 14:31

Bionic
Reading

Jedna je od ljepših i uspješnijih glumica Hollywooda, a usto i majka troje djece te uspješna poslovna žena, vlasnica uspješnih kompanija. Ponekad zna objaviti pokoju fotografiju svoje djece na društvenim mrežama, premda ne baš prečesto pa je sve iznenadila posljednjom objavom

Jessica Alba je jednu od zadnjih objava na Instagramu posvetila svojim mezimicama. 'Gdje je vrijeme otišlo...' napisala je glumica uz dvije fotografije 15-godišnje Honor, i 12-godišnje Haven, 12, ispred njihovog doma. 'Prvi dan škole mojih djevojčica!' dodala je.

Na prvoj fotografiji, Honor ima opuštene valove i bijelu majicu bez rukava na svijetle traperice i zagrlila je svoju mlađu sestru. Haven je nosila sličnu odjeću, noseći svijetloplavu majicu bez rukava, crne hlače i tenisice. Na drugoj fotografiji, dvije sestre su se nasmiješile dok su se grlile. Obožavatelji i prijatelji bili su oduševljeni tinejdžericama, uključujući Sharon Stone koja je napisala: 'Kamo god otišli, predivno su prošli'.

Ranije ovog ljeta, Alba i Honor su snimljene u rijetkom izlasku na finalu Roland Garrosa. Također je odvela kćeri na koncert Taylor Swift u Los Angelesu početkom kolovoza.

  • +3
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Podsjetimo, zvijezda 'Fantastične četvorke' djevojčice je dobila u braku s filmskim producentom Cashom Warrenom, a uz njim ima i 5-godišnjeg sina Hayesa. Na Instagramu se često možemo vidjeti kako uživaju u idiličnim odnosima, a ne može se ne primijetiti kako su im djeca prava kombinacija svojih zgodnih roditelja.

VJEČITI TRAPER

Jessica Alba modno se uskladila s najstarijom kćeri, a ona ju je već nadvisila

Pogledaj galeriju