50 CENT

Slavni reper očaran Helen Mirren: 'Nije me briga koliko ima godina, ona će zauvijek biti seksi'

05.08.2023 u 19:34

Bionic
Reading

Slavni reper 50 nikad nije krio koliko je očaran glumicom Helen Mirren, a kako godine prolaze ta njegova očaranost postaje sve snažnija

Reper i TV producent 50 Cent, pravim imenom Curtis Jackson otkrio je kako je očaran slavnom 78-godišnjom Britankom, još otkako ju je upoznao na TV festivalu u Monte Carlu 2017.

'Ona je seksi. Pogledat će vas, a vi ćete reći, 'Oh, s---!' Znate, nije me briga koliko ima godina. Baš me briga za ono što nitko ne govori, ona je seksi', rekao je 50 Cent za Men's Health ne krijući koliko je očaran Helen Mirren.

Dodao je i da je Mirrenin suprug, Taylor Hackford, na sličan način bio svjestan glumičinog prirodnog šarma kad su se sreli na crvenom tepihu. 'Njezin je suprug bio tamo s njom. On je rekao, 'Oh, to je ono što ona radi. I on primjećuje ono što i sam vidiš: da je seksi', rekao je reper.

  • +8
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Otkrio je i što je to konkretno što Mirren čini tako privlačnom, osim, naravno, njezinog dobrog izgleda, osobnosti i glumačkog talenta. 'To je samopouzdanje. To je sve što ona jest svih ovih godina. Zauvijek će biti seksi', rekao je 50 Cent.

Slavni reper koji se posljednjih godina više bavi TV produkcijom nego glazbom, trenutno Eminenov film '8 Mile razvija kao seriju, i ranije je pričao o tome da se zaljubio u Mirren na filmskom festivalu. 'Upravo sam je vidio na jugu Francuske i samo me pogledala i u njezinim se očima događala jedna zanimljiva stvar. To je samopouzdanje koje je testirano i dokazano', rekao je 2018.

Nedavno je Helen Mirren za Vogue otkrila svoj osobni stav prema pojmu 'ljepota', ali i tome što joj podiže samopouzdanje.

'Imperativ je da prepoznamo da ljepota postoji. Međutim, kada govorimo o ljudima i ljepoti, tu imam problem. Izraz 'ljepota' isključuje ljude koji nisu 'lijepi'. I sebe bih svakako ubrojala u tu skupinu. Znate, ja sam nešto drugo i jako sam zadovoljna time što jesam. Ali nisam lijepa kao David Beckham', započela je Mirren otkrivši da sebe ne doživljava lijepom ženom.

Kao lijepu ženu navela je Kate Moss, no ono što nas čini prepoznatljivima nije ljepota već stav i energija koju donosimo u prostor kad se pojavimo. 'Kad nekoga upoznate, ta osoba ne mora biti lijepa da bi bila zanimljiva. Mnogo je više znači to kakav je čovjek. Je li ona ili on uzbudljiv ili smiješan? Način na koji osoba utječe na vas ima veze s njezinim samopouzdanjem', rekla je glumica te otkrila da se ne treba šminku gledati negativno ukoliko nam ona podiže samopouzdanje.

'Starenje je prirodan dio života. Moramo to prihvatiti. To ne znači da ne biste trebali izgledati najbolje što možete, bez obzira na godine' rekla je glumica aludirajući na to da si nitko ne smije dopustiti da se s godinama zapusti: 'Provodim sate ispred toaletnog stolića ne pokušavajući izgledati kao model ili nešto slično, ali samo volim eksperimentirati. Svatko treba prihvatiti tko je. Samoprihvaćanje je jedna od najvažnijih stvari u životu.'