prijateljstvo u hollywoodu

Helen Mirren puna hvale za Harrisona Forda: 'Njega bih nazvala i u 3 ujutro'

16.06.2023 u 16:58

Bionic
Reading

Zajedno su glumili u osamdesetima, a prijateljstvo Harrisona Forda i Helen Mirren i dandanas traje. Glumica o svome kolegi ima samo riječi hvale, a ponovno su se susreli u spin-offu 'Yellowstonea', seriji '1923.'

Helen Mirren i Harrison Ford davno su zajedno glumili u filmu 'The Mosquito Coast', a sada ih je spojio novi projekt. Oboje su postali dio glumačke postave serije '1923.', spin-offa 'Yellowstonea', a tom su prilikom otkrili i golemo poštovanje koje osjećaju jedno prema drugom već 37 godina.

Ford je otkrio da o kolegici misli da je nevjerojatna, a priznao je i da je užitak ponovno surađivati s njom u novom projektu.

Za People je Mirren rekla da se njezin voljeni kolega nije promijenio tijekom godina te da i ona uživa u njihovom ponovnom susretu. Istaknula je da Forda slava nije izmijenila te da je oduvijek bio neizmjerno strpljiv i ljubazan prema djeci uzbuđenoj što ga vide.

'Puno me toga naučio. On je profesionalan, oprezan i tajanstven, a ja sam i fascinirana i zastrašena', lijepo je opisala njegov rad.

O njihovom se prijateljstvu ne govori puno, ali ono se održalo i nakon puno godina u istom poslu.

'Mislim da je element koji ga čini legendom kakva jest i kakva će uvijek biti upravo taj osjećaj da je on čovjek kojeg biste nazvali kad bi vam auto zapeo u jarku te da bi potpuno shvatio uzrujanost zbog umiranja vaše mačke i da bi zaplakao s vama. On je prava bogomdana filmska zvijezda, ali i frajer i muškarac. I s milijunima drugih, volim ga', rekla je glumica o svom kolegi.

  • +2
'1923.' - Helen Mirren i Harrison Ford Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia