NOVI SUSRET

Sjećate li se cipela princa Williama na avione? Nije ih zaboravio ni Tom Cruise

08.02.2024 u 08:48

  • +2

Tom Cruise i princ William

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Na sinoćnjoj gala večeri održanoj u Londonu princ William ponovno se susreo s holivudskom zvijezdom Tomom Cruiseom, a dvojica muškaraca dobro su se zabavila prisjećajući se posljednjeg susreta

Sinoć je u Londonu održan tradicionalni Air Ambulance Charity Gala, svečanost u čast londonske humanitarne organizacije čiji je pokrovitelj princ William. To je bio i više nego dobar razlog da se William tamo pojavi, unatoč tome što mu je ocu, kralju Charlesu III dijagnosticiran karcinom, kao i da se njegova supruga Kate Middleton još uvijek oporavlja od operacije.

Gala večera okupila je brojne uzvanike, a među njima se našlo i jedno svima dobro znano holivudsko lice - zvijezda 'Nemoguće misije' Tom Cruise, koji nije krio sreću zbog ponovnog susreta sa članom kraljevske obitelji.

Cruise i princ William odradili su službeno zajedničko fotografiranje, a onda su se upustili u razgovor koji je, sudeći po smijehu, bio i više nego opušten i zabavan.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju

Prema izjavama svjedoka, njih su dvojica našalili se na račun cipela koje je princ William nosio 2022. na premijeri filma 'Top Gun: Maverick' u Londonu, a koje su bile ukrašene borbenim zrakoplovom F-15, koji je korišten u filmu.

'Nemam svoje Top Gun šlapice', rekao je princ William kroz smijeh, a Tom Cruise mu je uzvratio: 'Nedostaju mi!'

Mnogi se još jasno sjećaju te premijere održane na londonskom Leicester Squareu gdje su Cruise i producent Jerry Bruckheimer imali priliku upoznati princa Williama i Kate Middleton.

Ono što je šokiralo britansku javnost bio je trenutak kada je Tom Cruise primio princezu od Walesa za ruku i pomogao joj da se popne po stepenicama. Mnogi su smatrali kako je njegov potez i nije bio prikladan, budući da je riječ o članici kraljevske obitelji, no holivudska zvijezda time se nije zamarala.