Alexandre Grimaldi

Sin princa Alberta baca se u modeling, a savjete mu daje i Naomi Campbell

29.10.2023 u 11:31

Bionic
Reading

20-godišnji sin princa Alberta i Nicole Coste snimio je već nekoliko modnih kampanja, a sada planira iskusiti život na Manhattanu. Otkrio je da u sjajnim odnosima s Naomi Campbell, koja je tijekom devedesetih bila u romantičnoj vezi s njegovim ocem

Dvadesetogodišnji Alexandre Grimaldi gaji strast prema modi, a u svojoj kratkoj modnoj karijeri već je surađivao sa svjetskim imenima poput Chanela i Tommyja Hilfigera. Njegov je plan sada nastaviti karijeru na Manhattanu, a kako se snaći u Americi otkrit će mu Naomi Campbell.

Alexandre Grimaldi u nedavnom je intervjuu za Tatler otkrio da ga Crna pantera savjetuje te da imaju vrlo blizak odnos.

'Bilo je sjajno sresti je. Bila je jako otvorena i zagrlila me kao... nećaka', prisjetio se 20-godišnjak trenutka kada je u New Yorku usred kaosa sreo Campbell koja je stara poznanica monegaške kraljevske obitelji.

U New Yorku ih je povezao Umar Kamani, osnivač brenda Pretty Little Thing koji je ove godine surađivao s popularnom manekenkom, a Grimaldija pozvao da svojim dolaskom uveliča modnu reviju. Alexandre je otkrio da mu je popularna manekenka svjetskog glasa dala iskren savjet o ponašanju u javnosti imajući na umu veliko zanimanje javnosti za rad i život mladog sina princa Alberta.

Grimaldi je već pokazao posebnu naklonost prema luksuznim modnim markama, posebice Dioru, Louisu Vuittonu i Givenchyju. Objasnio je da cijeni eleganciju poznatih francuskih brendova, a u Americi će imati i podršku Tommyja Hilfigera koji je također u bliskim odnosima s najpoznatijom monegaškom obitelji.

'On je prijatelj s mojim tatom. Gledali su zajedno Grand Prix u Monaku prije otprilike 20 godina', rekao je.

u Marseilleu

Zajednički izlazak monegaške kraljevske obitelji koji ima veliko značenje za Charlene

Pogledaj galeriju