SAZNALO SE NAKNADNO

Sandra Perković imala je dvije vjenčanice - u jednoj je izrekla 'da', a u ponoć se presvukla...

01.01.2024 u 18:19

Bionic
Reading

Za svoj dan iz snova Sandra Perković odlučila se u nekom trenutku presvući. Nakon što je sa svojim suprugom Edisom Elkasevićem prvi ples, na pjesmu Eda Sheerana, otplesala u raskošnoj vjenčanici Matije Vuice, u kojoj je i izrekla sudbonosno da, proslavljena atletičarka presvukla se u vjenčanicu koja je uistinu laskala njezinoj figuri

Baš kao što su svi detalji oko njezinog vjenčanja držani do samog kraja u tajnosti, tako se tek satima nakon što je završilo ludo i nezaboravno slavlje u zagrebačkoj Laubi otkrilo kako je Sandra Perković za svoj dan iz snova odabrala ne jednu, već dvije vjenčanice.

Sudbonosno da, kada se na vječnu ljubav zaklela svom dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću, izrekla je u raskošnoj vjenčanici Matije Vuice vintage šarma obilježenoj dugačkom, raskošnom suknjom koja se glamurozno vukla iza nje te golim ženstvenim golim leđima. Sve su dodatno podigli chic dugački 'puf' rukavi od čipke, prednji dio nalik korzetu te visoki čipkasti ovratnik.

Nakon što je sa novopečenim suprugom Edisom Elkasevićem otplesala prvi ples, i to na pjesmu Eda Sheerana 'Perfect', PR menadžerica Dea Leko na svom je Instagram profilu otkrila kako se lijepa mladenka presvukla u drugu vjenčanicu.

poznata lica

Stigle prve fotografije: Pogledajte tko je sve stigao na svadbu Sandre Perković

Pogledaj galeriju

'Udala se naša @discus70queen! Žena velikoga srca, predobre duše, lavljih muda, pobjedničkog duha! Presvukla je haljinu u ponoći, bila je preprezgodna kao i uvijek! Želim da ostane zabilježeno na feed-u! Love u Sandra kraljice', napisala je pored objave Dea Leko.

Riječ je o zavodljivoj vjenčanici, kroz koju se naziralo Sandrino tijelo, i koja je bila uistinu posebna u prednjem dijelu, kojim se naglasak stavio na dekolte i isklesane trbušnjake proslavljene sportašice.