bryan randall

Sandra Bullock ispunila posljednju želju pokojnog partnera

05.01.2024 u 10:59

Bionic
Reading

Dugogodišnji partner Sandre Bullock napustio je svijet u kolovozu 2023. nakon duge i teške bolesti, a prije svoje smrti od glumice je tražio da mu ispuni posljednju želju. Iako se isprva mislilo da će njegov pepeo prosuti na Bahamima, odluka je ipak pala na spokojno mjesto u Americi

Iako se o njezinim razlozima dugo šuškalo, popularna glumica povukla se iz glume kako bi s partnerom Bryanom Randallom provela posljednje trenutke njegovog života. Randall je umro u kolovozu 2023. nakon trogodišnje borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom, a Sandra Bullock sada je ispunila njegovu posljednju želju.

U subotu, na dan kada je trebao biti njegov 58. rođendan, glumica je ispoštovala želju da se njegovi posmrtni ostaci prospu u Wyomingu pa je tako pustila njegov pepeo u rijeku Snake River u Jackson Holeu.

'Sretan rođendan, Bry. Sandy te dovela do rijeke, baš kao što je obećala', napisala je na Instagramu sestra glumice Gesine Bullock-Prado.

Na snimci koju je Gesine objavila vide se stabla prekrivena snijegom i golo lišće duž vode, obasjane zrakama izlazećeg sunca.

'Bryan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane tajno, a mi koji smo se brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev', rekli su njegovi bližnji.

NAKON SMRTI PARTNERA

Sandra Bullock i dalje nosi crninu, ali osmijeh na lice joj se vratio

Pogledaj galeriju

Fotograf i glumica u vezi su bili osam godina, a bio je i uključen u odgoj njezine djece. Godine 2020. Randall je doznao da boluje od ALS-a, progresivne neurodegenerativne bolesti koja utječe utječe na živčane stanice u mozgu i leđnoj moždini koje kontroliraju voljne pokrete mišića.