Jennifer Love Hewitt

Tajna borba poznate glumice: 'Zahvalna sam na toj privatnosti'

04.01.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Jennifer Love Hewitt u posljednje se vrijeme pritajila iz glumačkog života, no sa svojom zajednicom obožavatelja i dalje komunicira putem društvenih mreža. Iako s njima često dijeli svakodnevne trenutke, otkrila je da je tajila koliko joj je ova godina bila izazovna

Poznata američka glumica oprostila se s 2023. godinom otkrivši da je godina bila za nju vrlo izazovna i teška. Privatno se mučila s problemima o kojima nije govorila svojim obožavateljima te prolazila kroz roller coaster emocija zbog smrti majke.

'Ove godine sam prošla kroz mnogo toga za što nitko nije znao. Zahvalna sam na toj privatnosti', napisala je Jennifer Love Hewitt na Instagramu.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Popularna glumica ima troje djece sa suprugom Brianom Hallisayem, a priznala je da uživa provoditi vrijeme kod kuće sa svojom obitelji. Ove je godine puno vremena provela i u kuhinji te je otkrila pekarske trikove koji su joj uljepšali dane.

'Naučila sam da je u redu odvojiti vrijeme za sebe psihički, fizički i emocionalno. Puno sam se molila i manifestirala', napisala je u dugačkoj objavi na Instagramu u kojoj je otkrila kako je veći dio godine bila žalosna, no prisiljena imati više vjere nego inače.

CFDA FASHION AWARDS

O njihovim izdanjima se govori: Crne kreacije dominirale na dodjeli modnih oskara

Pogledaj galeriju

Zvijezda serije 'Šaptačica duhovima' osvrnula se i na tugu koju osjeća zbog gubitka majke, koja je izgubila bitku s rakom 2012. godine: 'Osjetila sam mamu oko nas i vidjela znakove da je ona.'

Objavu je završila optimistično usmjerivši pozornost na važnost brige o sebi i o mentalnom zdravlju, ali i otkrila da u 2024. ne želi puštati negativnosti da preplavi njezin um.