radosne vijesti

Sienna Miller rodila u najvećoj tajnosti: Na svijet je stigla djevojčica

04.01.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Prije pet mjeseci Sienna Miller u kupaćem je kostimu otkrila radosne vijesti o prinovi, a sada je viđena kako šeta Londonom noseći 'klokanicu'

Nije točno poznato ni kad ni gdje, ali poznata glumica i trendsetterica Sienna Miller na svijet je donijela drugu kćerkicu. Vijest o trudnoći pročula se ljetos kad je Miller na plaži otkrila trudnički trbuščić, a sada su paparazzi za DailyMail otkrili i ovu radosnu vijest!

Glumica je viđena ove srijede u šetnji zapadnim Londonom kako nosi kaki kaput i traper kombinezon, ali i dizajnersku 'klokanicu', odnosno nosiljku za bebe brenda Artipoppe. Na fotografijama je zabilježen i njezin dečko Oli Green koji je uz Siennu hodao nasmiješen noseći kavu za van.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Ime djevojčice, kao ni pojedinosti o njezinom rođenju još nisu poznate, a, prema svemu sudeći, Miller se dobro oporavila.

'Voljela bih doći do točke u kojoj ne bih osjećala potrebu šaliti se s time što sam starija i što ću dobiti bebu, što činim kako bih ostavila dojam sam u redu s predrasudama', komentirala je glumica ranije za Vogue.

Glumica je prvi put postala majkom prije deset godina u prethodnoj vezi s glumcem Tomom Sturridgeom s kojim je i danas u dobrim odnosima.

'Marlowe sam željela roditi prirodnim putem, kod kuće, sa svojom sestrom kao doulom. No, sve se zakompliciralo - rađala sam 27 sati u bolnici i završila na carskom rezu. Jako me to pogodilo jer sam osjećala da u startu nisam majka kakva sam željela i trebala biti. Ali, sada si više neću stvarati takav pritisak', prisjetila se Miller rođenja prve kćerkice.

izgled za pamćenje

Baš svi su gledali u nju: Sienna Miller istaknula je trudnički trbuščić u neobičnom stajlingu

Pogledaj galeriju